Programarea online este in curs de testare!

STRATEGIA DE DEZVOLTARE

A SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTA ALEXANDRIA

PRIVIND IMBUNATATIREA STRUCTURII SI ORGANIZARII SPITALULUI

 

 

      A.     Descrierea situatiei actuale a spitalului

 

Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria este o unitate sanitara publica cu paturi, de interes local, judetean si regional, oferind servicii de spitalizare continua cu finantare pentru acuti, cronici, spitalizare de zi, investigatii paraclinice si consultatii in ambulatoriu.

In procesul de dezvoltare si diversificare a asistentei medicale spitalicesti din cadrul spitalului, se pot remarca mai multe etape distinctive:

Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria este un spital general infiintat in anul 1971. Initial a avut 1035 de paturi, in present functioneaza cu 725 paturi.

 

Spitalul asigura conditii pentru investigatii medicale si stabilirea diagnosticului, tratament, cazare, igiena, alimentative si prevenirea infectiilor nosocomiale, participinad la asigurarea starii de sanatate a populatiei.

 

Competenta, etica profesionala, receptivitatea la nou, au fost principia de la care intreg personalul medical si auxiliar nu s-au abatut. Intransigenta si priceperea sefilor de sectie completata cu abnegatia celorlalti medici, cu atitudinea plina de profesionalism a cadrelor medii si a personalului auxiliary, au fost in masura sa canalizeze toate energiile spre acelasi scop benefic – asigurarea unei asistente medicale de buna calitate pentru toti bolnavii, pentru ridicarea prestigiului Spitalului Judetean de Urgenta Alexandria.

 

Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria functioneaza in present cu un numar de 725 de paturi, distribuite conform structurii functionale, avand 13 sectii inclusiv cele exterioare, 3 compartimente cu 15 sau mai putin de 15 paturi (inclusive cele exterioare), 4 compartimente cu mai mult de 15 paturi.

 

Planul de Management al Spitalului Judetean de Urgenta Alexandria (vizualizare aici)